‘Det är bara du mot dig’: Sameera Reddys träningsmantra är för varje dag | Hälsa

För en dag sedan delade Sameera sitt träningsmantra med sin Instagram-familj – hon tycker att det inte spelar någon roll för henne om någon annan gör det bättre än hon.

Sameera Reddy tror att den enda tävlingen som betyder något är hon själv. Skådespelerskan, när hon inte arbetar, ses ofta i hörnen av sitt eget vardagsrum uppslukad av en yogarutin. Sameera som fortsätter att dela med sig av föräldratips och träningstips på sin Instagramprofil, är motivation för oss på alla sätt. Från att följa yogarutiner till att dela hennes träningsmantra för att motivera oss att börja träna, skådespelerskans Instagramprofil är full av foton och videor som får dig att skynda dig att ta tag i skorna, sport och börja träna.


Sameera Reddy fortsätter också att dela utdrag av sitt personliga liv på sin Instagram-profil och de lärdomar hon lär sig av var och en. För en dag sedan delade Sameera sitt träningsmantra med sin Instagram-familj – hon tycker att det inte spelar någon roll för henne om någon annan gör det bättre än hon. Vad som verkligen betyder något om hon växte upp och blev en bättre version av sig själv. Hon tror att verklig tillväxt kommer från engagemang till att vilja bli bättre. Vi ska bara fokusera om vi får bättre resultat än för ett år sedan.

LÄS ÄVEN: Sameera Reddy öppnar upp för att utöva självkärlek i ett dömande samhälle: Titta

Tillsammans med en time-lapse-video där hon utför flera yogaställningar på en yogamatta i sitt vardagsrum, skrev Sameera att hon tror att hennes enda tävling är hon själv. “Jämför inte. Låt inte loppet förstöra ditt sinne. Det är bara du mot dig. Du är på väg, och i din takt, du är där och du kommer att nå dit”, skrev hon. . Tittade:


Hon delade även dessa hashtaggar i sitt inlägg för att ge oss insikt i hennes positiva tänkesätt och kondition – #fitnessfriday, #yoga, #practice, #fitness och #fitnessmotivation. Att ha en positiv attityd för att bli bättre på fitnessspelet och erövra din fitnessbar hjälper till i positiv konkurrens. Det skapar också kroppsmedvetenhet, drivkraften att bli bättre och att ha ett positivt tänkesätt – allt vad fitness står för..

Leave a Comment